You are currently viewing Innelåssmed sökes

Innelåssmed sökes

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Innelåssmed.

Som innelåssmed kommer du jobba i vårt trevliga lås och säkerhetsbutik i Spånga.

I rollen som innelåssmed hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. ta emot beställningar på tillverkningar av nycklar, plocka ihop orderbeställningar, kontakt med kunder och leverantörer samt lägga orderbeställningar. Du planerar ut låssmeder på arbeten samt har hand om offerter.

Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m.fl.).

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Marie Snidare 08-57898061 alt marie.snidare@biablarm.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Spånga Lås ingår i BIAB-gruppen sedan 2019, tillsammans är vi ett 30 tal anställda som bedriver verksamhet inom säkerhet – inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.