Digitala lås

iLOQ är det enda elektroniska låssystemet i världen som alstrar elektricitet när du sätter nyckeln i låset. Därför kräver de programmerbara låsen och nycklarna varken batterier eller kablar. Förutom låscylindrar till dörrar omfattar sortimentet skåplås, hänglås och installationsutrustning. iLOQ är lätt att installera, eftersom cylinderlåset kan monteras på de flesta moderna låsen utan ändringar.

 

Access betyder åtkomst eller tillträde. Vi har valt att använda begreppet access som ett samlingsnamn för installationer som innehåller kortläsare och annan elektronisk utrustning som kontrollerar tillträde.

Begränsa behörighet med system för passerkontroll och spärra enkelt ut förkomna behörigheter eller addera lika enkelt vid förändringar i verksamheten. Det finns också stora vinster i handhavande av inbrottslarm när man kombinerar passerkontroll och inbrottslarm i ett säkerhetssystem.

Vi erbjuder hosting (drift) av ditt passersystem. Det innebär kort och gott att ditt system får en säker plats i en av våra servrar. Alla nödvändiga programvaruuppdateringar och backup-filer ingår i lösningen vilket gör driften problemfri för systemägaren.

Vill du i alla fall ha ditt system ”inhouse” så hjälper vi självklart till ändå!