Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Digitala lås

Anpassad åtkomst

Access betyder åtkomst eller tillträde. Vi har valt att använda begreppet access som ett samlingsnamn för installationer som innehåller kortläsare och annan elektronisk utrustning som kontrollerar tillträde.

Begränsa behörighet med system för passerkontroll och spärra enkelt ut förkomna behörigheter eller addera lika enkelt vid förändringar i verksamheten. Det finns också stora vinster i handhavande av inbrottslarm när man kombinerar passerkontroll och inbrottslarm i ett säkerhetssystem.

ILOQ

iLOQ är det enda elektroniska låssystemet i världen som alstrar elektricitet när du sätter nyckeln i låset. Därför kräver de programmerbara låsen och nycklarna varken batterier eller kablar. Förutom låscylindrar till dörrar omfattar sortimentet skåplås, hänglås och installationsutrustning. iLOQ är lätt att installera, eftersom cylinderlåset kan monteras på de flesta moderna låsen utan ändringar.

Yale Doorman

Yale Doorman är ett digitalt lås för privatbrukare. Yale Doorman är framtagen för att göra vardagen lättare och roligare. Du slipper fysiska nycklar samt att du får kontroll på vem som passerar in och ut.
Yale Doorman är ett säkert smartlås som uppfyller kraven enligt SSF3522 klass 3. Yale Doorman är godkänd av de flesta försäkringsbolag.

Funktioner:

-Öppna med kod, nyckelbricka eller app

-Dela ut tillfälliga eller tidsspecifika koder i appen Yale home

-Yale doorman L3S har inbyggd ringklocka

-Automatisk låsning

-Automatisk upplåsning

-Mekanisk nödöppning från insidan

-Nödström från utsidan med 9v batteri

EVVA Airkey

EVVA Airkey är ett digitalt lås som ger dig större frihet. Med Evva Airkey kan du låsa upp dörrar med hjälp av din smartphone kan du även skicka nycklar via sms om du inte är hemma.

Funktioner:

– Gratis app och online administration

– För stora och små tillträdessystem

– Kvalité och datasäkerhet från Evva

– Skicka nycklar till smarttelefoner online

BG4000 Smart digitalt lås

Behåll ditt godkännande SSF3522 upp till låsklass 3 med BG4000 nordic+! Den är avsedd för kompletterande montering av ett befintligt låshus med rund cylinder och önskas få digitalt. Låset kan öppnas med fingeravtryck, kod, nyckeltagg eller smartphone. Trygghet och utökade möjligheter till flexibilitet med digitala funktioner. BG4000 kan lätt demonteras vid flytt och sedan återmonteras på ny dörr.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer