Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Om oss

Vår affärsidé

Spånga Lås AB skall tillhandahålla högkvalitativa säkerhetsprodukter till Privatpersoner, Företag, Myndigheter, BRF och Fastighetsbolag. Vårt arbetsområde är huvudsakligen lås och beslagning av dörrar. Vi skall alltid arbeta med hög kvalitet och kompetens hos välutbildad personal.

Om Spånga Lås AB

Vi är ett traditionellt låsbolag med en stark förankring i gediget hantverk. Vår verksamhet bygger på långa erfarenheter och beprövade metoder som har präglat branschen i årtionden.

Samtidigt är vi också ett modernt företag som strävar efter att erbjuda ett brett utbud av tjänster och produkter låsbyte/låsöppningar, passersystem, inbrottslarm mm. Vi strävar efter att vara på framkant när det gäller de senaste teknologierna och innovationerna inom lås & säkerhet.

Som en del av vårt engagemang för kvalitet och miljö genomsyras hela vårt företag av dessa nyckelord. Vi sätter höga standarder för vårt arbete och strävar efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Dessutom är vi medvetna om miljöaspekterna i vår verksamhet och strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Vi är medlemmar i SLR (Svenska Låssmedsmästares Riksförbund), vilket bekräftar vårt engagemang för branschens professionella standarder och etiska principer. 

Kontakta oss

Jobba hos oss