Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Jobba hos oss

Bli en del av teamet!

Våra anställda är hjärtat i vår verksamhet. Vi tillbringar större delen av vår vakna tid på jobbet och vi strävar tillsammans efter att skapa en sådan arbetsplats som är både bra och utvecklande.

I ett service- och tjänsteföretag som Spånga Lås är våra medarbetare avgörande för vår framgång. En typisk medarbetare hos oss är en person med gedigna kunskaper, som tar ansvar och har befogenheter att lösa sina uppgifter samt som dessutom aktivt bidrar till sin egen utveckling.

Vår personal besitter expertkunskap inom många olika säkerhetsområden och tillsammans ansvarar vi för att utvecklas både som företag och på individnivå.

Exempel på tjänster hos oss

Spånga lås är alltid intresserade av duktiga och engagerade medarbetare. Skicka gärna ditt CV till oss idag.

Innelåssmed

I rollen som innelåssmed kommer du ha totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar
allt från att ta emot beställningar från våra kunder, bygga cylindrar, tillverka nycklar, kontakt med kunder och leverantörer till att lägga orderbeställningar. Innelåssmeden är även ansvarig för den dagliga planeringen av våra låstekniker

Låstekniker

I rollen som låstekniker arbetar du självständigt med att utföra service och installationer med alla typer av lås, beslag, dörrstängare, dörrautomatiker och låssystem hos våra kunder. Arbetet är varierande och har en stor bredd samt så finns det flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Säkerhetstekniker

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med avtalsservice, akutservice, små
kompletteringar samt felsökning. Arbetet är varierande och har en stor bredd samt så finns det flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Spontanansökan