Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Mekaniska lås

Funktionella lösningar

Vårt företag erbjuder funktionella och målinriktade lösningar för alla typer av lås och beslag. Oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering, kan vi hjälpa till med att hitta den bästa lösningen för dina behov. Från låshus till låscylindrar och tillhållarlås, vi har expertisen för att byta ut eller installera de nödvändiga låsarna för att säkerställa en hög säkerhetsnivå.

Vi förstår vikten av att följa utrymningskraven och erbjuder lås och beslag som uppfyller europeiska normer, såsom SS-EN 179 och SS-EN 1125. Detta innebär att våra produkter är konstruerade för att möta kraven för en smidig och säker evakuering i nödsituationer.

Säkra nyckelsystem

För kunder med behov av nyckelsystem som kräver extra skydd och kontroll, erbjuder vi lösningar med skyddade huvudnycklar. Denna typ av nyckelsystem ger en högre säkerhetsnivå genom att bara auktoriserade personer har tillgång till huvudnyckeln, vilket minskar risken för obehörig åtkomst.

Vårt team av experter är kunniga inom lås och säkerhet och kan erbjuda rådgivning och guidning för att hjälpa våra kunder att välja de bästa lås- och nyckelsystemen för deras unika behov. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa produkter och funktionella lösningar som ger våra kunder trygghet och förtroende för deras säkerhet. Oavsett om det handlar om att säkra en bostad, ett företag eller en offentlig plats, är vi dedikerade till att erbjuda pålitliga och effektiva säkerhetslösningar från start till mål.

Fabrikat

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer