Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Serviceanmälan

Behöver du vår hjälp?

Vi är här för att hjälpa er och vi uppskattar att ni väljer oss som er serviceleverantör. För att göra processen så smidig och effektiv som möjligt, vänligen använd vår serviceanmälan till höger för att förse oss med nödvändig information om er förfrågan eller problem. Ju mer detaljerad information ni ger, desto bättre kan vi förstå ert ärende och agera snabbt för att hjälpa er.

Vår målsättning är att erbjuda er den bästa möjliga servicen, och vi strävar alltid efter att vara så snabba och effektiva som möjligt i att hantera era ärenden. När ni skickar in er serviceanmälan kommer vårt kunniga team att granska den noggrant och återkomma till er så snart som möjligt för att lösa problemet eller svara på era frågor.

Vi förstår också att det ibland kan finnas situationer som kräver omedelbar assistans. Därför har vi försett er med vårt telefonnummer 08-12 20 22 00, vilket ger er möjlighet att kontakta oss direkt om ni behöver snabbare hjälp eller har ett akut ärende som kräver omedelbar uppmärksamhet. Vi är tillgängliga för att ge er den support ni behöver.

Serviceanmälan