Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Våra tjänster

Akutöppningar

Akutöppning av lås är en viktig och specialiserad tjänst som vi erbjuder för att hjälpa kunder i akuta situationer där de har förlorat sina nycklar, låset har fastnat eller om de av någon anledning inte kan få tillgång till sina egendomar eller lokaler. Vår personal är välutrustad med professionella verktyg och tekniker för att hantera olika typer av lås och låssituationer.

Installation av låssystem

Vi installerar nya låssystem i nybyggnadsprojekt och erbjuder underhåll för befintliga låssystem. Vid nybyggnation hjälper vi med projektering, installation, service och administration, och erbjuder även hosting vid behov. Som servicestation utvärderar vi låssystemets status och har ett stort reservdelslager för att komplettera uttjänta cylindrar. Vid behov av byte, särskilt när låsprodukterna är för gamla för reservdelar eller vid många saknade nycklar, rekommenderar vi ett låssystembyte.

Lås & nyckeltillverkning

Lås och nyckeltillverkning är en central del av vår verksamhet, och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter inom detta område. Som experter inom låsteknik och säkerhet tillverkar vi ett brett utbud av lås- och nyckelprodukter för att möta olika behov och krav från våra kunder.

Vårt sortiment av låscylindrar täcker olika typer av låsbehov, från enkla låscylindrar för hemmet och företagslokaler till mer avancerade cylindrar med extra skyddsfunktioner för högre säkerhetskrav. Oavsett om det handlar om att skydda din bostad, ditt företag eller andra värdefulla tillgångar, har vi den perfekta låscylindern för dig.

Projektering

Projektering av lås är en viktig och nödvändig process inom låsteknik där vi noggrant planerar och utformar det mest passande låssystemet för en specifik byggnad, anläggning eller fastighet. Syftet med projekteringen är att skapa en säker, effektiv och pålitlig lösning som möter kundens unika behov och säkerhetskrav.

När vi påbörjar projekteringen av lås samarbetar vi nära med kunden för att förstå deras specifika säkerhetsbehov och önskemål. Vi utvärderar de olika utmaningar som kan finnas på platsen och identifierar områden som kräver extra säkerhet och åtkomstkontroll.

En annan viktig aspekt av projekteringen är att säkerställa att låssystemet följer gällande säkerhetsregler och standarder. Vi arbetar med strikta riktlinjer för att säkerställa att det slutliga låssystemet är fullt efterlevande av alla relevanta föreskrifter.

Reparation efter inbrott

Vi förstår hur traumatiskt och oroande det kan vara att utsättas för inbrott, och vi är här för att hjälpa till med att återställa säkerheten och tryggheten i ditt hem eller företag. Vår mål är att snabbt och effektivt åtgärda skadorna på låsen och säkerställa att ditt boende eller arbetsplats återigen blir helt skyddat. Vi utför en noggrann och grundlig inspektion av dina lås för att bedöma omfattningen av skadorna. Oavsett om det handlar om brutna låscylindrar, skadade låshus eller trasiga låssystem, har vi de färdigheter och verktyg som krävs för att återställa dem till full funktionalitet. 

Säkerheten för våra kunder är vår högsta prioritet, och vi ser till att alla reparationer utförs enligt de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och material för att se till att låsen fungerar optimalt och ger ett pålitligt skydd mot framtida intrång.

Fjärrstyrning & uppkoppling

Fjärrstyrning och uppkoppling av lås och passersystem är en innovativ och modern teknik som erbjuder en rad fördelar när det gäller säkerhet, bekvämlighet och effektivitet. Genom att använda digitala teknologier och anslutning till internet kan vi skapa smarta låssystem som kan styras och övervakas på distans, vilket ger våra kunder en helt ny nivå av kontroll och tillgänglighet.

Serviceavtal

Vi är stolta över att erbjuda serviceavtalslösning inom låsteknik för våra kunder. Vår målsättning är att säkerställa att dina lås fungerar smidigt och ger optimal säkerhet.

Våra serviceavtal är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och försäkra att dina lås fungerar på bästa möjliga sätt under lång tid framöver. Genom regelbundna underhållsbesök och inspektioner ser vi till att dina lås är i optimalt skick och att eventuella potentiella problem identifieras i ett tidigt skede. Genom förebyggande underhåll kan vi minska risken för oväntade haverier och spara dig tid och pengar på kostsamma reparationer.

Vi värderar våra kunders säkerhet och tillfredsställelse högt och strävar alltid efter att leverera en förstklassig service.

Jour

Vi är stolta över att erbjuda en komplett jour- och serviceavtalslösning inom låsteknik för våra kunder. Vår målsättning är att säkerställa att dina lås fungerar smidigt och ger optimal säkerhet, oavsett tidpunkt eller dag. Genom vårt jour- och serviceavtal kan du känna dig trygg och ha fullständig tillit till att vi alltid finns tillgängliga för att lösa låsrelaterade problem och hjälpa dig med underhåll av dina lås.

Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året, inklusive helgdagar. Det betyder att oavsett om det är mitt i natten, under en helg eller en högtidsdag, kan du alltid lita på oss för snabb och pålitlig hjälp vid låsrelaterade nödsituationer. Oavsett om du har låst ute dig själv, har ett brutet lås, eller har drabbats av inbrott, kommer vårt dedikerade jourteam att agera snabbt för att åtgärda situationen och ge dig trygghet igen.

Våra serviceavtal är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och försäkra att dina lås fungerar på bästa möjliga sätt under lång tid framöver. Genom regelbundna underhållsbesök och inspektioner ser vi till att dina lås är i optimalt skick och att eventuella potentiella problem identifieras i ett tidigt skede. Genom förebyggande underhåll kan vi minska risken för oväntade haverier och spara dig tid och pengar på kostsamma reparationer.

Vårt kunniga och erfarna team av låssmeder utför alla jour- och serviceinsatser med noggrannhet och professionalism. Vi har tillgång till de senaste teknikerna och verktygen för att kunna möta olika typer av lås och låssituationer. Våra tekniker har omfattande kunskap inom låsteknik och säkerhet och arbetar med högsta kvalitet och integritet i alla uppdrag.

Genom att teckna ett jour- och serviceavtal hos oss kan du vara säker på att dina lås är i trygga händer. Vi värderar våra kunders säkerhet och tillfredsställelse högt och strävar alltid efter att leverera en förstklassig service. Med vårt jour- och serviceavtal får du inte bara snabb och pålitlig hjälp vid akuta händelser utan även regelbunden professionell vård och underhåll av dina lås för långsiktig prestanda och säkerhet.

Önskar ni veta mer, kontakta oss!