Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Dörrautomatiker

Dörrautomatiken

Vi på Spånga Lås är specialister på att skapa säkra och tillgängliga dörrmiljöer för olika typer av fastigheter, inklusive skolor, sjukhus och bostadsrättsföreningar med funktionshinderkrav. Med vår expertis inom dörrautomatik strävar vi efter att skapa en bekväm och trygg in- och utpassage för alla användare.

Vad är dörrautomatik?

Dörrautomatik innebär att dörrar kan öppnas och stängas automatiskt, vilket eliminerar behovet av manuell kraft för att hantera dörrarna. Vi erbjuder olika typer av dörrautomatiker för att passa olika behov:

1. Slagsdörrautomatik: Den här typen av automatisering kan installeras på både enkeldörrar och dubbeldörrar. Den ger användarna bekvämligheten att enkelt gå in och ut ur byggnaden utan att behöva fysiskt öppna eller stänga dörrarna.

2. Skjutdörrautomatik: Denna typ av dörrautomatik används ofta i gallerior, affärer och andra offentliga platser med hög trafik. Skjutdörrarna öppnas automatiskt när någon närmar sig, vilket ger en smidig och lättillgänglig passage.

3. Karuselldörrautomatik: För större ingångar med mycket trafik är karuselldörrar ett utmärkt val. Denna typ av dörrautomatik erbjuder användarna en cirkulär passage, vilket minimerar luftdrag och energiförlust samt ger en säker och smidig passage för flera personer samtidigt.

Funktioner och säkerhet:

Vi utrustar våra dörrautomatiker med olika styrningsalternativ för att möta kundernas specifika behov. Genom att använda radar, armbågskontakt, fjärrkontroll eller passersystem kan användarna enkelt aktivera dörrautomatiken och få en bekväm in- och utpassage.

För oss är säkerheten högsta prioritet, och vi följer europanormen SS-EN 16005 som kräver installation av sensorer för att förhindra klämskador. Med vår dörrautomatik kan du vara trygg i vetskapen om att riskerna för olyckor och skador minimeras, särskilt i platser med hög användartrafik som skolor och sjukhus.

Fördelar med dörrautomatik:

• Dörrar öppnas och stängs automatiskt, vilket ger användarna en välkomnande och smidig passage.
• Dörrarna hålls stängda när det behövs, vilket minskar risken för oönskade besökare och ökar säkerheten.
• Med sensorer som förhindrar klämskador uppfyller vi gällande lagkrav och skapar en säkrare arbetsmiljö för alla.

Vår målsättning är att skapa säkra, tillgängliga och bekväma dörrmiljöer som möter våra kunders behov och bidrar till en trygg och välkomnande atmosfär. Kontakta oss för att diskutera dina krav och låt oss hjälpa dig att utforma den perfekta lösningen för din fastighet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer