Avvikande öppettider: Stängt 29/12 - Stängt 1/1-2024

Din låssmed i Bromma

Din totala säkerhetsleverantör i Bromma

Spånga Lås AB – din pålitliga partner för säkerhetsprodukter i Bromma. Vi levererar högkvalitativa lösningar för Privatpersoner, Företag, Myndigheter, BRF och Fastighetsbolag i området. Med specialisering inom lås och beslagning av dörrar är vi det självklara valet när du behöver en pålitlig låssmed i Bromma. 

Digitala lås

Dörrautomatiker

Passersystem

Mekansika lås

Nycklar

Installation av digitala lås

Digitala lås med kod eller nyckelbricka är perfekta för smidig entré och utgång från byggnader, utan besväret med en överbelastad nyckelring. Med enkel kodinmatning eller genom att hålla fram en nyckelbricka kan dörren öppnas på ett ögonblick.

Dessa avancerade lås har den fördelen att de kan anpassas efter behov. Det är möjligt att regelbundet byta koden för att minska risken för intrång. Samtidigt kan koden ändras när hyresgäster flyttar ut, vilket säkerställer att enbart auktoriserade individer har tillträde till byggnaden.

Nyckelbrickor kan även integreras med passagesystem för att enkelt spåra in- och utpasseringar vid olika tidpunkter. Detta kan vara särskilt relevant för företag som värnar om ökad säkerhet. Hos Spånga Lås AB strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda och innovativa lösningar för att uppfylla dina företags specifika säkerhetsbehov.

Våra expertområden

Vi har sedan start bedrivit en verksamhet inom säkerhet – inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. 

Inbrott

Passersystem

Kameraövervakning

Brandlarm

Integrerad system

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer